aloitetaan!

Ota yhteyttä alta niin laitetaan yrityksesi uuteen kasvuun videoiden avulla

Yhteystiedot:

info@aajomedia.fi

0443262204

Kerro mahdollisimman hyvin tietoja yrityksestäsi ja kaikista tavoitteista, jotka haluat saavuttaa tai joihin haluat apua!

Mitä enemmän tiedämme sen paremmin voimme olla avuksi!

Lähetä viesti!

Mikä tekee meistä erilaisen…?

Videomarkkinointi on muuttunut paljon pienten ja keskisuurten yritysten osalta. Kilpailu on kovaa kaikilla toimialoilla, ja enää ei riitä vain yksi video jota ylläpidetään verkkosivullasi. Toki sekin on parempi kuin ei videota ollenkaan.

Nähdäkseen tuloksia… yritys tarvitsee jatkuvasti uutta sisältöä, joka toteutetaan oikeissa kanavissa ja varmistaa, että yrityksenne pääsee kohderyhmässänne olevien ihmisten eteen.

Tässä olemme mukana. Meidän ensisijaisena tavoitteena on auttaa yritystänne toteuttamaan oikeat videot ja sisällöt mahdollisimman laadukkaasti, jotka toteutamme yrityksenne tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

Voit varata kanssamme palaverin, jossa käymme läpi yrityksenne nykytilanteen ja hahmottelemme suunnitelman, joka vie yrityksenne sisällöntuotannon seuraavalle tasolle. 

kuulostaa hyvältä…

miten päästä alkuun?

"

vaihe yksi

kiinnostuitko?

Aloita keskustelu! Lähetä meille viestiä ja varaa aika lyhyeen puheluun jossa voidaan jutella lisää. 

tavoite.

Liiketoimintamme ei ole ”Yksi tapa sopii kaikille.” Keskustelemme yhdessä ja suunnittelemme yrityksenne tavoitteiden mukaisen sisällön. 

vaihe kaksi

vaihe kolme

aloita!

Toteutus on kaikki kaikessa markkinoinnissa. Varmistamme että suunnitelmasi toteutuu niin kuin on sovittu! 

Portfolio

viimeisimmät projektimme